• Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50€
Sjostrand coffee Netherland

Ons concept is gebouwd door een familie met een passie voor duurzaamheid, design en – uiteraard – heerlijke koffie. Wij willen graag een inspiratiebron zijn voor een groenere levensstijl met eenvoudige, maar baanbrekende innovaties.

  • Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50€

Retourbeleid

many capsules

In één oogopslag

Wij staan achter alles wat we verkopen. Ons retourbeleid varieert afhankelijk van de reden van uw aanvraag, de staat van het product en de garantiestatus. Als u niet volledig tevreden bent met uw aankoop, kunnen wij u – met enkele uitzonderingen (zie hieronder) – binnen dertig (30) dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum een terugbetaling of vervanging aanbieden. Een retourzending binnen 30 dagen vereist dat de producten in verkoopbare staat zijn, wat betekent dat alle apparaten ongebruikt moeten zijn. Koffie wordt beschouwd als een bederfelijk goed en is daarom uitgesloten van het retourrecht – tenzij in een specifiek geval anders wordt besloten.

Je moet eerst contact opnemen met onze klantenservice om goedkeuring voor terugzending te krijgen voordat je artikelen terugstuurt naar Sjöstrand.

Als een product defect of gebrekkig is, bieden wij een volledige terugbetaling en dekken wij alle verzendkosten en eventuele douanekosten binnen dertig (30) dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum. U bent verantwoordelijk voor eventuele verpakkingskosten.

Defecte producten kunnen binnen dertig (30) dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum worden vervangen. Espressomachines worden gratis gerepareerd binnen twee (2) *of drie (3) jaar na de oorspronkelijke aankoopdatum.

Lungo

TERUGBETALINGEN

Zodra uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen wij u een e-mail om u te melden dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. Wij zullen u ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw verzoek.

Na goedkeuring wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen enkele dagen automatisch een bedrag teruggestort op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze.

LATE OF ONTBREKENDE TERUGBETALINGEN

Als je na een paar dagen nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening en/of creditcardmaatschappij, want het kan enige tijd duren voordat je terugbetaling officieel is geboekt. De volgende stap is contact opnemen met je bank. Als uw terugbetaling na de voorgaande stappen nog steeds ontbreekt, neem dan contact op met onze klantenservice.

VERZENDINGSVOORWAARDEN

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat je omgeruilde product je bereikt variëren. Als u duurdere artikelen retourneert, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. Wij kunnen niet garanderen dat wij uw geretourneerde artikel ontvangen door factoren waar wij geen invloed op hebben. Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat de gekozen verpakking de artikelen beschermt tegen schade.

UITZONDERINGEN OP HET RETOURBELEID

PRODUCT(EN) VOORBIJ DE GARANTIEPERIODE

Wij moedigen altijd aan dat onze producten naar ons worden teruggestuurd voor reparatie, zelfs als de garantieperiode is verstreken. Onze gecertificeerde servicetechnici gebruiken alleen originele onderdelen om ervoor te zorgen dat elk product in topvorm is. Originele onderdelen zullen altijd gratis worden gebruikt, maar u bent verantwoordelijk voor eventuele leverings-, douane- en verpakkingskosten.

RETOURAANVRAGEN WEGENS VERANDERING VAN VOORKEUR

Binnen dertig (30) dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum bieden wij een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag, maar de leverings-, douane- en verpakkingskosten zijn voor uw rekening als klant.

BEDERFELIJKE GOEDEREN

Bederfelijke of eetbare goederen zoals koffie of chocolade zijn – tenzij anders besloten – uitgesloten van het recht op teruggave, omdat we de kwaliteit ervan na teruggave mogelijk niet meer kunnen beoordelen.

GRATIS TOEVOEGINGEN EN VERKOOPARTIKELEN

Bederfelijke goederen die samen met een aanbieding gratis worden toegevoegd (niet gefactureerd) kunnen alleen binnen dertig (30) dagen worden geretourneerd als er sprake is van een duidelijk gebrek aan het product. Dergelijke toegevoegde producten kunnen door de klant niet worden behouden indien het hoofdartikel van de bestelling zou worden geretourneerd.

* Op apparaten (bijv. espressomachines, melkopschuimers en Franse persen) die in een winkel worden gekocht, wordt 2 jaar garantie gegeven. Voor espressomachines die in een van de Sjöstrand online winkels worden gekocht, geldt een verlengde garantie van 3 jaar (voor aankopen vanaf september 2021).

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway