• Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50€
Sjostrand coffee Netherland

Ons concept is gebouwd door een familie met een passie voor duurzaamheid, design en – uiteraard – heerlijke koffie. Wij willen graag een inspiratiebron zijn voor een groenere levensstijl met eenvoudige, maar baanbrekende innovaties.

  • Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50€

Over ons

Welkom bij Sjöstrand!

EEN GROEIEND ZWEEDS BEDRIJF MET ZIJN OORSPRONG IN DE EILANDENGROEP VAN STOCKHOLM.

Ons verhaal begon met een espressomachine als kerstcadeau aan een grote koffieliefhebber, in de winter van 2011. De luxe om elke keer een perfecte espresso te krijgen door gewoon op een knop te drukken, verstoorde de gedachte aan onnodig afval veroorzaakt door aluminium capsules. Het besef dat er een manier moet zijn om een ​​duurzamer espressoconcept te produceren, motiveerde ons om de koffie-industrie te veranderen en een bedrijf op te richten dat zich zou richten op zowel geweldige smaak, als het milieu. Daardoor werd Sjöstrand geboren en hier zijn we vandaag, op weg naar keukens en koffiehoeken over de hele wereld.

 

over ons Sjostrand coffee Espresso capsule koffiemachine

Een nieuw concept

Zweeds design en duurzaamheid

We hebben het concept van de capsulekoffie veranderd van één van de ergste milieuvervuilers in een harmonieuze combinatie van Zweeds design en duurzaamheid. Onze machines worden geproduceerd in roestvrij staal voor een lange, onbelemmerde levensduur.

En al onze koffies zijn 100% biologisch, fairtrade en klimaatneutraal – verpakt in composteerbare capsules gemaakt van composteerbare, plantaardige vezels. We compenseren het klimaat verder via Vi-Agroforestry, een organisatie die bomen plant en de wereldwijde armoede bestrijdt.

We willen koffie maken die goed smaakt en goed doet – zonder bittere nasmaak.

Een goed concept

Een grote passie

Onze filosofie en overtuigingen worden gedeeld en gerealiseerd door gelijkgestemde mensen met een passie voor duurzaamheid, design en – natuurlijk – heerlijke koffie.

Als u meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op of volg ‘Sjöstrand Stories’ op Instagram.

Doe mee aan onze reis – en terwijl we bezig zijn – drink een kopje koffie met ons!

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway