• Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50€
Sjostrand coffee Netherland

Ons concept is gebouwd door een familie met een passie voor duurzaamheid, design en – uiteraard – heerlijke koffie. Wij willen graag een inspiratiebron zijn voor een groenere levensstijl met eenvoudige, maar baanbrekende innovaties.

  • Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50€

Biologische koffiecapsule

Alle koffiecapsules van Sjöstrand zijn composteerbaar en klimaatpositief. Onze koffie is altijd 100% biologische Arabica koffiebonen. De koffie is Fairtrade-gecertificeerd of afkomstig van boerderijen waar boeren en arbeiders eerlijk worden betaald voor hun producten. Om ons duurzame koffieconcept compleet te maken, ontwierp Sjöstrand een unieke espressomachine met de bedoeling deze mooi, tijdloos en duurzaam te maken. De Sjöstrand-espressomachine is 100% te repareren, omdat elk onderdeel toegankelijk is en kan worden vervangen door onze servicetechnici dankzij ons ouderwetse fabricageproces. Dit maakt het voor ons mogelijk om ook vintage machines aan te bieden aan onze nieuwsbriefabonnees. 

Gratis verzending

Bij bestellingen van meer dan 50 €

Snelle Levering

Orders worden binnen 24 uur verstuurd

Klimaat positief

Biologisch


Espressomachine met Koffie 349 EUR


Winkel nu

Binnenkort is het Moederdag!


Lees verder
Unsere Sjostrand Espressomaschine: hochwertiges schwedisches Design

Espressocapsule Machine

Tijdloos en elegant design

Hochwertiges schwedisches Design und Nachhaltigkeit

Melkopschuimer

Word een barista in je eigen huis!

schwedisches Design und Nachhaltigkeit

Franse Pers

Zet koffie voor een intense smaakervaring

Onze Koffie

Vind hier al onze producten

Onze Producten

Ons ontwerp

De roestvrijstalen koffie- en espressomachines van Sjöstrand hebben een klassiek Zweeds design. Het tijdloze ontwerp en de kwaliteit van onze producten zijn zorgvuldig ontwikkeld voor een lange levensduur en passen in de meeste omgevingen.

Onze koffiecapsules

Sjöstrand heeft een eigen koffieserie gelanceerd met een Nordic Roast-profiel. We hebben de beste Arabica-bonen uit Peru, Mexico, Honduras en Indonesië gemengd, om er maar een paar te noemen. De koffie is gecertificeerd 100% biologisch en Fairtrade – een medium tot donkere gebrande koffie, rijk aan weinig of geen bitterheid. Een absoluut fantastische espresso met een heerlijk aroma die je in slechts 30 seconden thuis zet.

Vind ons op:

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway