• Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50€
Sjostrand coffee Netherland

Ons concept is gebouwd door een familie met een passie voor duurzaamheid, design en – uiteraard – heerlijke koffie. Wij willen graag een inspiratiebron zijn voor een groenere levensstijl met eenvoudige, maar baanbrekende innovaties.

  • Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50€

LUNGO

In plaats van espresso

Als espresso te intens en te klein is naar uw smaak, dan zal zijn broertje of zusje, de lungo, een favoriet van u zijn. De lungo is groter dan een espresso, en omdat hij wat meer verdund is met water, is het ook een mildere koffie. Het brouwen verschilt een beetje, omdat er meer water door de bonen wordt geperst, waardoor andere brandingen en bonen beter geschikt zijn voor een lungo dan voor een espresso.

Lungo


Ingrediënten (1 portie)

1 capsule Sjöstrand Espresso N°3

Voorbereidingen

1 Cappuccino kop

Aanwijzingen

Stap 1. Zet uw Sjöstrand Espresso Capsule Machine aan.

Stap 2. Brouw en leeg kop door het reservoir met water te vullen en één kop lungo (de knop met een grote kop) zonder de capsule te brouwen. Dit zal de leidingen vrijmaken en het kop verwarmen.

Stap 3. Giet het water van de vorige stap eruit.

Stap 4. Brouw een nieuw kop lungo, dit keer met de capsule. Neem er een slok van en ontspan u.

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway