• Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50€
  • Voor leveringen voor Kerstmis: Bestel tot 15 december
Sjostrand coffee Netherland

Ons concept is gebouwd door een familie met een passie voor duurzaamheid, design en – uiteraard – heerlijke koffie. Wij willen graag een inspiratiebron zijn voor een groenere levensstijl met eenvoudige, maar baanbrekende innovaties.

  • Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50€
  • Voor leveringen voor Kerstmis: Bestel tot 15 december

Limited Editions

Ruimte voor variatie

De Sjöstrand standaard koffieserie biedt op zichzelf al smaken die passen bij elke gelegenheid en voorkeur, maar het is ook verfrissend om af en toe smaken te verwelkomen die de variëteit nog verder vergroten. Kom binnen met onze limited editions – zorgvuldig geselecteerde smaken die aansluiten bij de seizoenen en die boerderijen ondersteunen met kleinere oogsten die toereikend zijn voor een beperkte productie. Probeer vandaag een limited edition, want morgen kunnen ze weg zijn!

We hebben de volgende limited editions nu beschikbaar:

Limited Edition Kardemom

Een heerlijke winterse koffie die medium donker gebrand is met een lichte kruidigheid van kardemom. Hij zet lekker als espresso of lungo en maakt een heerlijke latte. De gebruikte koffiebonen zijn pure Arabica, en zowel de koffie als de kardemom zijn biologisch geteeld zonder schadelijke pesticiden of meststoffen. 

Deze limited edition is een terugkerende favoriet die zwaar gemist werd toen hij vorige winter uit voorraad raakte. Een aanrader!

Winkel nu

Onze limited editions smaken heerlijk in de volgende recepten:

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway