• Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50€
Sjostrand coffee Netherland

Ons concept is gebouwd door een familie met een passie voor duurzaamheid, design en – uiteraard – heerlijke koffie. Wij willen graag een inspiratiebron zijn voor een groenere levensstijl met eenvoudige, maar baanbrekende innovaties.

  • Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50€

Kerstmis

Dit is het seizoen om koffie te schenken

Het is weer Kerstmis, en wij hebben een verzameling cadeau-ideeën verzameld, wat updates over een typisch Zweedse Kerstmis, en ook een paar recepten om ervoor te zorgen dat wij allemaal in dat feestelijke gevoel komen.

Kerstgeschenken

Geschenken in alle maten, perfect voor uw koffieliefhebbende vrienden en familie.

Zweeds Kerstfeest

Hoe ziet Kerstmis er in Zweden uit? Leer alles over de Zweedse feestdagen tradities, voedsel en cultuur.

Kerstdrankjes

Lekkere koffiedrankjes, geschikt voor het winterseizoen.

Leveringen voor Kerstmis

We doen ons best om ieders pakjes op tijd voor Kerstmis te verzenden. Maar naast het reguliere werkverlof en de extra druk op de postdienst tijdens de feestdagen, kunnen we te maken krijgen met extra uitdagingen als gevolg van Covid-19, maar ook Brexit. We volgen de ontwikkelingen op de voet en blijven op de hoogte, maar houd voor de zekerheid rekening met eventuele lokale updates voor verzending en postdiensten in uw regio.

Op dit moment zijn er verschillende termijnen, afhankelijk van uw land, voor wanneer u uw bestelling bij ons moet plaatsen als u het op tijd voor Kerstmis wilt hebben:

Voor de zekerheid vragen wij u uw bestellingen tijdig te plaatsen. 

Bent u niet zeker of u uw bestelling op tijd zult krijgen of ophalen, dan raden wij u aan om een cadeaubon te kopen. Onze digitale cadeaubonnen worden direct na aankoop gemaild en is een perfecte manier om zowel het cadeau snel in huis te hebben, als iets heel makkelijks cadeau te doen. U kunt de cadeaucode mailen, printen, of zelf in een kaartje schrijven voor de ontvanger. Iets wat een voordeel kan zijn als je niet in staat zou zijn om elkaar te ontmoeten in persoon. Bovendien kan de ontvanger zelf het cadeau van zijn keuze kiezen.   

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway