
KANEEL CAPPUCCINO
Winter gekruide cappuccino
U kunt nooit verkeerd doen met een cappuccino, maar soms wilt u uw gewone kruiden aanpassen aan het seizoen. Het is heel gemakkelijk en het resultaat is voortreffelijk. Het hoeft niet te zoet te zijn, gebruik gewoon goede koffie, en blijf weg van de gearomatiseerde siropen. Door alleen eenvoudige en natuurlijke ingrediënten te gebruiken, krijgt u een drankje dat de aroma’s van uw koffie met de specerijen laat heersen.

Ingrediënten (1 portie)
1 capsule Sjöstrand Espresso N°2
1 dl melk
1 theelepel bruine suiker (optioneel)
1 scheutje kaneel
Voorbereidingen
1 cappuccino kop
1 Sjöstrand melkopschuimer
Aanwijzingen
Stap 1. Verwarm de melk tot 65 graden in de melkopschuimer van Sjöstrand
Stap 2. Zet een kopje espresso
Stap 3. Vul de koffie aan met de opgeschuimde melk, nip en ontspan.
Opdrinken en genieten!
-
Espressomachine€ 349
-
Melkopschuimer€ 89
-
N°2 Espresso (100 capsules)€ 39
-
N°2 Espresso (10 capsules)€ 4,29