• Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50€
Sjostrand coffee Netherland

Ons concept is gebouwd door een familie met een passie voor duurzaamheid, design en – uiteraard – heerlijke koffie. Wij willen graag een inspiratiebron zijn voor een groenere levensstijl met eenvoudige, maar baanbrekende innovaties.

  • Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50€

Espressomachine Messing

Een messing behandeling van het roestvast staal, waarmee onze espressomachine voor capsules een favoriet werd onder liefhebbers van design, is een natuurlijke evolutionaire stap, vanwege de bekende decoratieve en tijdloze aantrekkingskracht van messing.

Het strakke omhulsel bevat onderdelen van topkwaliteit die zorgvuldig in elkaar gezet zijn met het fundamentele doel de best mogelijke koffie uit koffiecapsules te bereiden. Bij het zetten van koffie met capsules wordt precies de juiste hoeveelheid water razendsnel verhit en door een samengeperst laagje fijn koffiedik geperst. Behalve dat deze manier van koffie zetten heerlijk smaakt, is ze ook goed voor het milieu, omdat ze de minste hoeveelheid energie, water en koffie per kopje verbruikt.

Espressomachine Messing Capsule Container

ZIET ER ALTIJD GOED UIT.

De met messing afgewerkte roestvast stalen constructie en het klassieke Scandinavische design bieden een neutrale toon die in elke omgeving goed tot zijn recht komt. Of je huis nu eigentijds, industrieel, modern, rustiek, of iets meer eclectisch is, het minimalistische, tijdloze ontwerp kan voor jou de perfecte koffie-gerelateerde aanvulling zijn.

SMAAKVOLLE ERVARING

Met 19 bar druk en een constante watertemperatuur is elk kopje een getrouwe afgifte van alle smaken, aroma’s en texturen van de koffie van je keuze.

Espressomachine Messing Capsule Inlet

ONGEËVENAARDE LEVENSDUUR

Aan de binnenkant van het strakke en duurzame omhulsel zit een doordachte samenstelling van onderdelen van topkwaliteit, die modulair zijn om gemakkelijk te kunnen onderhouden of repareren. Door te voorkomen dat je een nieuwe machine moet kopen wegens ofwel kapotte onderdelen en/of trendveranderingen is de machine duurzaam en draagt ze bij tot de kringloopeconomie.

We doen dit met een ambitieuze focus op kwaliteitsverbetering. Onze laatste serie verbeteringen omvat het volgende:

  • Stevigere dichtingen die beter bestand zijn tegen slijtage 
  • Een verbeterde brouwinstallatie die effectiever met verschillende capsules kan omgaan 
  • Een ontkalkingsalarm dat je laat weten wanneer het tijd is om je machine te ontkalken
  • Verminderde trillingen door veranderingen rond de pomp 
  • Een geoptimaliseerde stroom door het mondstuk om het risico van verstopping te verminderen
Espressomachine Messing

EEN MODERNE KLASSIEKER SINDS 2012

Ons eigen ontwerp is al sinds de eerste lancering in 2012 een favoriet keukenapparaat bij liefhebbers van tijdloos design, duurzame alternatieven en natuurlijk overheerlijke koffie.

PROGRAMMEERBARE KOFFIE OUTPUT

Als je afwijkt van de standaard espresso of lungo bereidingswijzen, kan dat leiden tot unieke, persoonlijke smaakervaringen. Gebruik de multifunctionele knoppen voor de grootte van de kopjes om selecties voor koffie output te kiezen, op te slaan en terug te zetten.

AFMETINGEN EN CAPACITEITEN VAN DE PRODUCTEN

Onze espressomachine heeft compacte afmetingen en toch voldoende capaciteit voor langdurig gebruik zonder storingen. De machine is uitgerust met een waterreservoir met groot volume en een capsulehouder. Pas je machine gemakkelijk aan de individuele maten van de kopjes aan door de lekbak te verschuiven of te verwijderen.

Pompdruk19 bars
Capsule container inhoud15 capsules
Afneembaar waterreservoir volume1,2 liter
LekbakVerstelbaar en afneembaar
Brouwratio/kopjesgrootteAutomatisch en programmeerbaar
Energiebesparende modusWordt na 10 min. geactiveerd
VermogenAC220-240V, 50-60Hz, 1200-1400W
Gewicht4 kg
Afmetingen (H x B x D) in mmStandaard: 259 x 186 x 336
Zonder lekbak: 259 x 186 x 230
Met hendel omhoog: 328 x 186 x 336
Basis tot mondstuk: 170
Lekbak tot mondstuk: 108 (max)

Read more

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway