
Espresso
Het koffie-icoon
Espresso, dit kleine maar sterke shot koffie, is de moeder van de koffiedranken, want het is de basis van de Italiaanse koffiecultuur. Het is de hoofdster van de meeste soorten koffiedranken, zoals cappuccino, latte, macchiato, en americano. Om alle barista-vaardigheden te begrijpen en te leren, is uw eerste stap het perfectioneren van uw espresso.

Ingrediënten (1 portie)
1 capsule Sjöstrand N°1 of Sjöstrand N°2
Voorbereidingen
1 kopje
Aanwijzingen
Stap 1. Zet uw Sjöstrand’s capsule machine aan, en zorg ervoor dat er water in het reservoir zit.
Stap 2. Zet een kopje zonder de capsule in uw kopje, en giet het uit. Dit verwarmt uw kopje, en zorgt ervoor dat eventuele koffieresten eruit gespoeld worden.
Stap 3. Doe uw capsule erin, trek aan de hendel, en druk op de knop met het kleine kopje.
Geniet ervan!