• Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50€
Sjostrand coffee Netherland

Ons concept is gebouwd door een familie met een passie voor duurzaamheid, design en – uiteraard – heerlijke koffie. Wij willen graag een inspiratiebron zijn voor een groenere levensstijl met eenvoudige, maar baanbrekende innovaties.

  • Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50€

Citrus Ijs Koffie

Dit is een iced latte met een citrusachtige twist, allesbehalve een gewone koffievariant dus! Deze verkoelende opfrisser is gemaakt door koffiebrander en liefhebber, Aadel Kersh, die weet hoe ze de Arabica aroma’s van koffie met een fruitige twist kan combineren. Dit recept is ontwikkeld met sinaasappels in gedachten (en dat moet je zeker eens proberen), maar je kan verschillende versies ervan uitproberen door ook andere citrusvruchten te gebruiken.

Citrus Ijs Koffie

Ingrediënten (1 portie)

1 capsule Sjöstrand Espresso N°2  

1 sinaasappel  

1 dl koude melk of melkvervanger (optioneel)  

IJs (genoeg om je glas te vullen)

Voorbereidingen

1 groot glas (2,5 dl)  

1 kopje (om espresso te zetten)  

1 dunschiller

Instructies

Stap 1. Zorg dat je ijs klaar hebt liggen  

Stap 2. Zet een kopje espresso. Laat het afkoelen.  

Stap 3. Schil de sinaasappel en breng de binnenkant van je glas met de schil op smaak door met de schil aan de binnenkant en rond de rand te wrijven. Vermijd dat er sap in het glas komt, de smaak moet alleen van de schil komen.  

Stap 4. Vul je glas met ijs. Giet er de afgekoelde koffie in. Als je melk wilt, voeg je die nu toe.  

Stap 5. Serveer meteen en drink het gekoeld.

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway