• Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50€
  • Voor leveringen voor Kerstmis: Bestel tot 15 december
Sjostrand coffee Netherland

Ons concept is gebouwd door een familie met een passie voor duurzaamheid, design en – uiteraard – heerlijke koffie. Wij willen graag een inspiratiebron zijn voor een groenere levensstijl met eenvoudige, maar baanbrekende innovaties.

  • Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50€
  • Voor leveringen voor Kerstmis: Bestel tot 15 december

Black week

BLACK WEEK IS GEBROKEN. LATEN WE HET REPAREREN.

De Black Week is voor velen synoniem met koopwoede die het milieu belast. 

Om dit te compenseren kiezen we ervoor om onze machines niet met korting aan te bieden, maar in plaats daarvan onze Vintage espressomachines – openbaar aan te bieden. Vanwege hun populariteit en beperkte voorraad worden vintages gewoonlijk uitsluitend via onze nieuwsbrieven aangeboden, maar ze zullen nu tijdens de Zwarte Week voor iedereen te koop zijn op onze website, uiteraard zolang de voorraad strekt.

Onze machines zijn duurzaam gebouwd en alle onderdelen binnen en buiten kunnen worden gedemonteerd en gerepareerd of vervangen. Kiezen voor een vintage machine betekent dat u helpt het gebruik van de hulpbronnen van de aarde te verminderen en de levenscyclus van een product te verlengen, en een betere prijs is de kers op de taart. 

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway