• Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50€
Sjostrand coffee Netherland

Ons concept is gebouwd door een familie met een passie voor duurzaamheid, design en – uiteraard – heerlijke koffie. Wij willen graag een inspiratiebron zijn voor een groenere levensstijl met eenvoudige, maar baanbrekende innovaties.

  • Gratis verzending bij bestellingen van meer dan 50€

Black Week

Of groene week?

Geef groen een Go

Zoals altijd besteden wij aandacht aan de groene week in plaats van de zwarte week. Vorig jaar hebben wij onze Circular Espresso Machine gelanceerd, een programma dat een groot succes is geworden, en wij zijn zo blij dat u met ons meegaat op onze reis om koffie duurzaam te maken. Een belangrijk onderdeel daarvan is onze focus op klimaatpositief boven klimaatneutraal. Dat betekent dat wij altijd biologische arabicabonen gebruiken, die wij verschepen, en vervolgens branden in een branderij die uitsluitend op groene energie draait. Alle emissies die tijdens het proces ontstaan, worden berekend van boon tot kopje, en dan voor 110% gecompenseerd via ons partnerschap met Vi-Skogen.

Verdubbel de compensatie

Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om tijdens de zwarte week extra op de klimaatpositiviteit te duwen. Dat betekent dat wij onze klimaatcompensatie voor al onze online verkochte koffie de hele week verdubbelen tot 220%. Vanaf maandag 22 november loopt de hele week plus maandag 29 november (22/11-29/11-2021).

Wilt u de smaak van uw keuze vinden? Kijk dan op onze koffietabel.

No. 1


No. 2


No. 3


No. 4


No. 5


Espresso


Lungo


Cafeïne


Gebrand

DonkerDonkerMediumMediumDonker

Citrus


Chocolade


Bitter


Nasmaak

RijkeRijkeMildeMediumMedium

Wilt U geen uitverkoop?

Niet speciaal voor de zwarte week. Wij hebben van tijd tot tijd uitverkoop, als wij misschien koffie hebben met een korte houdbaarheidsdatum, of ons assortiment aan het vernieuwen zijn. Om een van deze regelmatige aanbiedingen te vinden, kunt u hier op elk moment van het jaar een kijkje nemen in deze specifieke categorie.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway